در نظام رتبه‌بندی ملی ISC:

پیشرفت چشمگیر دانشگاه بیرجند در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۲۶۴۸۳ اخبار برگزیده
دانشگاه بیرجند در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، در سال ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰، با ۱۴ پله صعود، رتبه ۳۶ را در بین کل دانشگاه‌ها از بین ۱۱۱ دانشگاه و با  ۱۱ پله صعود رتبه ۳۱ را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد.
پیشرفت چشمگیر دانشگاه بیرجند در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس اعلام رتبه‌بندی و ارزیابی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دانشگاه بیرجند، رتبه 31 را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد.
 دکتر احمد لامعی گیو، رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه نظام رتبه‌بندی ملی ISC هرسال دانشگاه‌های کشور را براساس 5 شاخص ارزیابی می‌کند، اعلام کرد: دانشگاه بیرجند در شاخص آموزش رتبه 23 در شاخص پژوهش رتبه 45، در شاخص فناوری و نوآوری رتبه 34، در شاخص بین‌المللی‌سازی رتبه 38، در شاخص اثرگذاری اقتصادی رتبه 34 و در شاخص خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات رتبه 12 را کسب کرده است. وی گفت: دانشگاه بیرجند در سال گذشته رتبه 42  را براساس رتبه بندی این پایگاه کسب کرده بود.
شایان ذکر است؛ رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور هر ساله از طرف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC براساس معیارهای مختلف در شش حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بین المللی سازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات انجام می‌شود.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این موفقیت بسیار ارزشمند را به جامعه بزرگ دانشگاه بیرجند تبریک و تهنیت عرض می‌نماید.

لینک جهت دسترسی به لیست رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران: