دیدار نوروزی رئیس دانشگاه با دانشجویان بین الملل

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۷۲۶۸ اخبار برگزیده
دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، روز سه‌شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ با حضور در مجموعه سرای دانشجویی شهید عیسی خدری با دانشجویان بین الملل حاضر در این خوابگاه دانشجویی دیدار و گفتگو کرد.
دیدار نوروزی رئیس دانشگاه با دانشجویان بین الملل

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت آغاز بهار طبیعت و فرارسیدن سال نو در اولین روزهای سال 1403 دکتر لامعی، رئیس دانشگاه با دانشجویان بین الملل حاضر در دانشگاه دیدار و فرارسیدن سال نوی شمسی را به آنان تبریک گفت.
دکتر لامعی، رئیس دانشگاه با همراهی معاون دانشجویی و رئیس حوزه ریاست در مجموعه سرای دانشجویی شهید خدری حاضر شد و ضمن تبریک فرارسیدن نوروز باستانی به دانشجویان بین المللی که در این ایام در دانشگاه ساکن می‌باشند به گفتگو پرداخت. دانشجویان نیز با قدردانی از ریاست محترم دانشگاه و مسئولان، مباحث و نظرات خود را طرح کردند. در پایان دکتر لامعی اعلام کرد، جلسه‌ای بین دانشجویان بین الملل و هیأت رئیسه برنامه‌ریزی و برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۷ فروردین ۱۴۰۳