تمدید انتصاب مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۳۴۴۰ اخبار ستادی
طی حکمی از سوی دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، با تمدید انتصاب دکتر محمد خراشادی‌زاده،  عضو هیأت علمی گروه آموزشی آمار در سمت مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه به مدت دوسال موافقت شد.
تمدید انتصاب مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در متن این حکم آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی و با تشـکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شمـا در دو سال اخیر، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشی و پژوهشی، با تمدید انتصاب شما در سمت مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری به مـدت دو سال موافقت می‌شود. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
دکتر خراشادی‌زاده در سال 1391 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته آمار-استنباط از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.
مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند (۱۳۹۸-تاکنون)،  رئیس مرکز مشاوره و پژوهش های آماری – دانشگاه بیرجند (۱۳۹۷)، سردبیر نشریه ندای آماری-انتشارات انجمن آمار ایران (۹۱-تاکنون)،  عضو کمیته علمی مسابقات دانشجویی آمار کشور (۹۵-تا کنون)، معاون گروه آمار دانشگاه بیرجند (۹۶)،  مسئول آزمایشگاه آمار دانشگاه بیرجند (۹۳ تا ۹۵)، عضو کمیته انتشارات و اخلاق علمی انجمن آمار ایران (۱۳۹۱-ادامه) بخشی از سوابق اجرایی ایشان است.
استاد نمونه دانشگاه بیرجند(سال 1395)، عضو هیأت تحریریه نشریه ندای آماری-انتشارات انجمن آمار ایران برنده جایزه دکتر بزرگ‌نیا، استاد مشاور برگزیده انجمن‌های علمی در هشتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه، عضو انجمن آمار ایران بهش دیگری از افتخارا کسب شده توسط ایشان است.
برگزاری کارگاه‌های متعدد، عضویت در مجامع علمی و آموزشی، همکاری در سه طرح پژوهشی، راهنمایی و مدیریت 23 پایان‌نامه کارشناسی ارشد، چاپ 26 مقاله علمی در مجلات معتبر و ارائه 42 مقاله در همایش‌های علمی بخش دیگری از سوابق علمی و پژوهشی وی است.