به همت انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه انجام شد؛

تاسیس اتحادیه‌ی انجمن‌های علمی دانشجویی زبان‌های خارجی و زبانشناسی دانشگاه‌های سراسر کشور

۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۵۶۹۶ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اتحادیه‌ی انجمن‌های علمی دانشجویی زبان‌های خارجی و زبانشناسی دانشگاه‌های سراسر کشور به همت انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه بیرجند تأسیس شد.
به همت و پیگیری انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه بیرجند و با همکاری انجمنهای علمی زبان انگلیسی دانشگاه رازی و دانشگاه ارومیه، اتحایه انجمن های علمی دانشجویی زبان‌های خارجی و زبانشناسی دانشگاه‌های سراسر کشور تاسیس شد. این اتحادیه که متشکل از 40 انجمن از دانشگاههای سراسر کشور است  با تنظیم اساسنامه و همچنین تشکیل مجمع عمومی رسما آغاز به کار کرد. همچنین، آقای سیدعمادالدین عطایی اردستانی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند با اکثریت آرا به عنوان عضو شورای مرکزی و مسئول کمیته‌ی روابط عمومی اتحادیه انتخاب شد.