برگزاری ستاد جذب دانشجو

۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۵۶۹۷ اخبار ستادی
ستاد جذب دانشجو در سالن بشارت دانشکاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری ستاد جذب دانشجو

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ستاد جذب دانشجو امروز دوشنبه 1 آذر 1400 با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سالن بشارت دانشکاه بیرجند برگزار شد.
در آیتی با اشاره به ‌سند جذب دانشجو توامندد دانشگاه از اهمیت جذب دانشجو توانمند گفت و افزود: ما برای جذب دانشجو باید مواردی همچون حفظ حرمت دانشگاه، فعالیت مداوم و پایدار، جذب استعدادهای درخشان و تمرکز بر برنامه‌های غیر مستقیم  توجه کنیم.
در ادامه حاضران در جلسه در مورد برنامه‌ریزی برای اجرای طرح «روز درهای باز دانشگاه» نکاتی را بیان کردند که تخصصی گرایی برای جذب دانشجو، تورهای دانشگاهی، استفاده از ستاد استانی علوم‌پایه، استفاده از ظرفیت های دانشگاه همچون و برگزاری دوره های ضمن خدمت برای فرهنگیان از مهم‌ترین آن بود.