کارگاه آمادگی در برابر زلزله ویژه کودکان موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام برگزار شد.

کانون هلال احمر با همکاری کانون خیریه نهال دانشگاه بیرجند با مشارکت سازمان هلال احمر استان خراسان جنوبی به مناسبت روز جهانی کودک، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی آمادگی در برابر زلزله، ویژه کودکان موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام  بیرجند نمود.

این کارگاه با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر فرهنگی، نمایندگان سازمان هلال احمر و جمعی از اساتید دانشگاه به صورت حضوری در تاریخ 2 آذر 1400 در سالن چند منظوره کانون های فرهنگی هنری اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند برگزار شده است. مدرس این کارگاه سرکار خانم صحرایی از سازمان هلال احمر بیرجند بودند.

عرض خیر مقدم دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اهدای بسته های فرهنگی و جعبه کمک های اولیه به تعدادی از شرکت کنندگان از دیگر برنامه ای جانبی این دوره بود.