انتصاب رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۸ کد : ۱۶۱۶۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمدرضا رضایی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی محیط زیست به مدت دو سال به سمت رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست منصوب شد.
انتصاب رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه بیرجند آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سـال به عنـوان رئیس دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست منصوب می‌شوید. مقتضـی است ضـمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله دانشـگاه و دانشـکده، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و آیین‌نـامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر رضایی در سال 1389 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی محیط زیست از دانشگاه تهران دریافت کرد.
مدیر گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند، مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند، سرپرست دفتر نمایندگی دانشگاه بیرجند در تهران، مدیر امور فرهنگی دانشگاه بیرجند، رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند و مسئول دبیرخانه امور اجرایی دانشگاه معین (دبیر امور اجرایی دانشگاه معین) بخشی از سوابق اجرایی ایشان است.
چاپ 47 مقاله در همایش‌های معتبر داخلی و خارجی و چاپ 39 مقاله در نشریات معتبر و کسب عنوان استاد برگزیده دانشگاه در سال 1396 بخشی از سوابق علمی و پژوهشی کتر رضایی است.