انتصاب مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های خشکسالی و تغییر اقلیم

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۷ کد : ۱۶۲۳۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
انتصاب مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های خشکسالی و تغییر اقلیم

دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر مصطفی یعقوب‌زاده، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب را به عنوان مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های خشکسالی و تغییر اقلیم منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به عنوان مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های خشکسالی و تغییر اقلیم منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی و بویژه گروه‌های آموزشی ذیربط، در انتشار هر چه پربارتر نشریه فوق موفق و مؤید باشید.
دکتر یعقوب‌زاده در سال 1394 مدرک دکتری تخصصی خود را  در رشته آبیاری و زهکشی از دانشگاه شهید چمران اهواز دریافت کرد.
نماینده تحصیلات تکمیلی گروه علوم و مهندسی آب از سال ۱۳۹۶ تاکنون، مسئول گروه پژوهشی خشکسالی و تغییراقلیم، انجام  پنج طرح پژوهشی، 31 مقاله کنفرانسی ملی و بین المللی و 18 مقاله علمی–  پژوهشی بخشی از سوابق اجرایی و پژوهشی ایشان است.