بازدید دکتر سیف مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم از غرفه دانشگاه بیرجند در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷ کد : ۱۶۲۴۲ اخبار ستادی
دکتر سیف، مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه بیرجند در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیف، مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار با اقدامات و طرح‌های دانشگاه آشنا شد.
بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن شماره 5 غرفه 21 پذیرای بازدید کنندگان گرامی است.
این نمایشگاه از 23 الی 26 آذر از ساعت 8 الی  15 دایر است.