ثبت ‌نام دانشگاه بیرجند به عنوان تأمین کننده، مزایده‌گر و مناقصه‌گر در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد)

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۳ کد : ۱۶۲۵۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دانشگاه بیرجند به عنوان تأمین کننده، مزایده‌گر و مناقصه‌گر در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) ثبت نام کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، محمدعلی چاجی، رئیس اداره پشتیبانی دانشگاه با اعلام خبر ثبت ‌نام دانشگاه بیرجند در این سامانه افزود: ارمغان استفاده از این سامانه در سیستم اداری کشور موجب می‌شود تامین کنندگان کالا‌های تدارکاتی و مشارکت کنندگان در مناقصات و مزایدات دولتی بدون واسطه تمامی جزئیات فعالیت خود را در سامانه ثبت کنند. از دو سال گذشته دانشگاه بیرجند کلیه معاملات متوسط و کلان خود را در بستر همین سامانه انجام می‌دهد.
وی گفت: واحدهای مختلف دانشگاه که  خدمات مشاوره‌ای ، آموزشی، آزمایشگاهی و سایر موارد را می‌توانند به بیرون از دانشگاه ارائه نمایند قادر خواهند بود با مراجعه به این سامانه و مشاهده نیازهای ثبت شده، به‌عنوان تامین کننده پیشنهادات خود را ارائه نمایند.

آخرین ویرایش۲۸ آذر ۱۴۰۰