برگزاری کارگاه طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی

۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۲ کد : ۱۶۵۱۸ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
کارگاه طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی، ویژه کارکنان دانشگاه ۱۳ و ۱۴ دی ماه ۱۴۰۰، به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری کارگاه طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه اصول طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی  با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با تدریس دکتر رضا قهرمانی عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این کارگاه به برنامه ریزی در خصوص انجام تمرینات ورزشی منظم و تأثیرات آن در سلامتی افراد اشاره شد و این برنامه‌ریزی را می‌بایست به عنوان یک برنامه اجباری در زندگی شخصی افراد مد نظر قرار داد. بدین منظور در ابتدای کارگاه به بیان بیماری های ناشی از کم تحرکی و عدم برنامه ورزشی اشاره شد و سپس به بیان اصول علمی ورزشی، شرایط بدنی و یا به عبارتی آمادگی جسمانی بدن قبل از ورزش و بیان شاخص‌های آمادگی جسمانی و تندرستی پرداختند.