چهل و دومین جلسه شورای دانشکده کشاورزی

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۶۷۹۹ اخبار دانشکده

چهل و دومین جلسه شورای دانشکده روز دوشنبه 1400/11/04 ساعت 12:15 با حضور اعضای شورا در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه دکتر شهیدی رئیس دانشکده کشاورزی ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت زهرا (س) و همچنین تبریک انتصاب دکتر خاشعی به عنوان سرپرست دانشگاه تربت حیدریه برای ایاشن آرزوی موفقیت و سربلندی کردندو سپس با اشاره به بازدید اخیر از آزمایشگاهها و مبحث HSE و ایمنی آزمایشگاهها از مدیران گروه درخواست نمودند تا کارشناسان آزمایشگاه موارد نقص ایمنی و مشکلات احتمالی آزمایشگاهها را حتماً به صورت کتبی گزارش نمایند.همچنین با توجه به از سرگیری آموزش های حضوری، به برگزاری کلاسهای حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی و برگزاری دروس عملی به صورت فشرده برای دانشجویان کارشناسی و برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت حضوری اشاره کردند.

در بخش آموزشی و پژوهشی نیز دکتر فلاحی مسئول امور پژوهشی دانشکده ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی، به بحث و بررسی پروپوزالهای دانشجویان پرداختند.