کسب مقام‌اول مسابقات همگانی ایروبیک کشوری توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۷ کد : ۱۷۰۰۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
غزاله یزدان پناه، دانشجوی دانشگاه بیرجند موفق شد مقام‌اول مسابقات همگانی ایروبیک کشوری را کسب کند.
کسب مقام‌اول مسابقات همگانی ایروبیک کشوری توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، غزاله یزدان پناه، دانشجوی دانشگاه بیرجندبه سرپرستی حمیده مرکی، موفق به کسب مقام اول برگزیده در بین ۱۱۰شرکت کننده از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور شد.
این مسابقات به میزبانی دانشگاه الزهرا(س) تهران توسط انجمن آمادگی جسمانی بصورت مجازی برگزار شد.  110 دانشجوی دختر و پسر شرکت کننده در این مسابقات از دانشگاه ها موسسات آموزش عالی در سامانه ستا ثبت نام  و نسبت به ارسال کلیپ اقدام کردند. پس از بررسی و داوری کلیپ های ارسالی نفرات برگزیده در بخش دختران به ترتیب خانم‌ها: غزاله یزدان پناه مطلق از دانشگاه بیرجند (برگزیده اول) انسیه نصیری و زینب نورادی هردو از دانشگاه حکیم سبزواری  برگزیده دوم و سوم این رقابت‌ها شدند.
همچنین در بخش آقایان نیز فرهاد صنعت از دانشگاه تهران(برگزیده اول) رضا صدیقی پاپکیاده از دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری قزوین  (برگزیده دوم) شدند.