تجهیز خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۷۰۰۴ اخبار دانشکده‌ها
خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس تجهیز شد.
تجهیز خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی تورانی با اعلام خبر جهیز خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی، اظهار داشت؛ پس از پروژه ی محوطه‌سازی خوابگاه دانشجویی، تجهیز خوابگاه در راستای ایجاد خدمات رفاهی بهتر به دانشجویان در دستور کار قرار گرفت و الحمدالله با هزینه‌ای بالغ  بر 10 میلیارد ریال تجهیزات خوابگاه پردیس از قبیل موکت، فرش ماشینی، یخچال اختصاصی برای هر اتاق، گاز و تلویزیون برای هر سوئیت، جاکفشی و ... خریداری گردید. در نتیجه این خرید وضعیت امکانات اتاق‌ها در خوابگاه جدید نسبت به گذشته بهبود بسیاری داشته و خواهیم توانست نسبت به سایر دانشگاه های ایران، مزایای همتراز و یا حتی بیشتری را در خوابگاه دانشجویی ارائه نماییم.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی خاطر نشان کرد؛ در مدیریت دانشکده عزم راسخی برای تأمین خدمات رفاهی دانشجویان وجود دارد و در این راستا گام‌های مهمی برداشته شده است. امید آنکه در آینده بتوانیم با همکاری دانشگاه بیرجند در این خصوص گام‌های بلندتری را برداریم.