برگزاری وبینار بزرگداشت روز ملی تالاب

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۶۹۹۱ اخبار دانشکده

کانون محیط زیست و گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند با همکاری کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و  اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی به مناسبت روز ملی تالاب در روز چهارشنبه 13 بهمن 1400 وبینار ملی بررسی مشکلات تالاب های دو استان خراسان جنوبی و آذربایجان غربی را برگزار کرد. در این وبینار که با استقبال خوب دانشجویان و علاقه مندان برگزار شد، سرکار خانم دکتر الهام یوسفی (عضو محترم هیات علمی و مدیر گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند) و جناب آقای مهندس واحد جمشیدون (دبیر  کارگروه تخصصی سیپا در تالاب کانی برازان و فعال محیط زیست) به سخنرانی و ارائه بحث در خصوص وضعیت تالاب های دو استان خراسان جنوبی و آذربایجان غربی پرداختند. همچنین خانم مهندس هدایتی زاده مسئول دفترتالاب های اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در رابطه با وضعیت تالاب کجی نمکزار نهبندان توضیحاتی را ارائه فرمودند.