چهل و سومین جلسه شورای دانشکده کشاورزی به صورت مجازی

۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۷۰۷۲ اخبار دانشکده

چهل و سومین جلسه شورای دانشکده کشاورزی روز دوشنبه 1400/11/18 ساعت 12:15 به صورت مجازی برگزار گردید.

در آغاز این جلسه که با حضور کلیه اعضای شورا برگزار گردید دکتر شهیدی رئیس دانشکده کشاورزی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و همچنین تبریک اعیاد رجبیه در مباحث پیش از دستور جلسه به غیر حضوری شدن کلاسها تا پایان بهمن ماه، برگزاری مجازی جلسات دفاع پایان نامه ها، ارزیابی اعضای هیأت علمی و تکمیل و تأیید کاربرگه های 4 گانه ارتقا از بازه زمانی 19 بهمن لغایت 17 اسفند ماه اشاره کردند.

در ادامه در بخش آموزشی با حضور دکتر خاشعی معاون آموزشی دانشکده به بررسی پروپوزالها پرداخته شد. در خصوص موارد پژوهشی نیز دکتر فلاحی مسئول امور پژوهشی ضمن بررسی طرحهای پژوهشی به دو آیین نامه کتابخانه دانشکده کشاورزی که توسط مسئول کتابخانه گردآوری و تدوین شده بود اشاره کردند و حاضرین در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص بیان کردند . جناب آقای دکتر غیاثی مسئول کارآفرینی و ارتباط صنعت با دانشگاه نیز در پایان به برگزاری دو کارگاه کار آفرینی اشاره کردند.