برگزاری وبینار خانواده متعادل

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۰ کد : ۱۷۱۷۱ اخبار کارگاه های آموزشی
به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی، وبینار خانواده متعادل با تدریس خانم سمانه موسوی، کارشناس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، ویژه خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران در تاریخ ۲۳ بهمن ‌ماه ۱۴۰۰ در سامانه اسکای‌روم مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه، خانم موسوی در ابتدا به بیان چیستی ازدواج و شرایط حفظ بقا و رشد یک رابطه از جمله جذابیت، صمیمیت، تعهد و حفاظت از مرزهای خانوادگی پرداختند. سپس ایشان مهارت گوش دادن فعال به عنوان مهم‌ترین مهارت در ارتباط زناشویی و همدلی به عنوان ابزاری برای درک کردن و درک شدن را با ذکر مثال به شرکت‌کنندگان آموزش دادند. همچنین در این وبینار، اصول خوب صحبت کردن و الگوهای مخرب گفت و گو، راه‌های حفظ و نگهداری از رابطه، حفاظت از مرزهای خانواده و کیک زندگی توضیح داده شد. در ادامه تکنیک‌های ایجاد صمیمیت در زوجین و رفتارهای ابزاری و ابرازی و موانع آن آموزش داده شد. در انتها به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۲۴ بهمن ۱۴۰۰

نظر شما :