به مناسبت ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) برگزار شد؛

مراسم گرامیداشت روز پدر

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۷۲۴۲ اخبار ستادی
به مناسب ولادت حضرت امام علی (ع) و پاسداشت مقام پدر، مراسمی با حضور همکاران حوزه معاونت دانشجویی به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند در سالن بشارت برگزار گردید.
مراسم گرامیداشت روز پدر

به گزارش روابط عموومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، 13 رجب فرصتی است گرانبها برای پاسداشت مقام شامخ انسان های شریفی که در راه پیشبرد و اعتلای زندگی همواره تلاش می‌کنند. مرکز مشاوره و توانمندسازی، این مناسبت را مغتنم شمرده و مراسمی را با حضور معاون دانشجویی دانشگاه، مدیران حوزه و جمعی از همکاران حوزه در محل سالن بشارت برگزارکرد.
در این مراسم، دکتر موسوی ضمن گرامیداشت این روز، به نقش پررنگ همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه اشاره کرد و از تلاش های خالصانه همکاران تقدیر و تشکر به عمل آورد. در ادامه سایر مدیران حوزه نیز ضمن تبریک این روز، از زحمات همکاران حوزه تشکر کردند.
اجرای زنده موسیقی، پذیرایی و اهدای گل بخشی از برنامه‌های این مراسم بود.