جشن میلاد امام علی (علیه السلام) در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۳ کد : ۱۷۲۵۳ اخبار ستادی
جشن میلاد امام علی (علیه السلام) و بزرگداشت روز مرد دوشنبه ۲۵بهمن ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۰ با سخنرانی حجت الاسلام یوسفی و با نوای مداح اهل بیت (علیهم السلام) آقای ابوالفضل ندایی به صورت مجازی برگزار شد.
جشن میلاد امام علی (علیه السلام) در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،؛ جشن میلاد امام علی (علیه السلام) و بزرگداشت روز مرد دوشنبه ۲۵بهمن ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۰ در فضای ادوب کانکت برگزار شد.در این محفل حجت الاسلام یوسفی پیرامون شاخصه های حکومت علوی اشاره داشت، پایبندی کامل به دین خدا و رعایت عدالت را محوریت مهم حکمت علوی دانست و سیاست توامان با معنویت اخلاق نکاتی را بیان کرد. وی درقسمتی دیگر به هدایتگری و تبیین حقایق جامعه عمق دادن به اندیشه و فکرآحاد افراد جامعه مطالبی را مطرحه کرد. در ادامه مراسم مولودی خوانی با نوای مداح اهل بیت (علیهم السلام) آقای ابوالفضل ندایی انجام و در پایان مراسم پخش کلیپ و قرعه کشی قاب فرش آستان قدس رضوی بین حضار و اسامی علی و مرتضی برگزار شد.