در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

آزمون شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری

۲۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۷۲۷۰ اخبار ستادی
آزمون شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری امروز جمعه ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ با حضور ۳۱۷ داوطلب در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری با حضور ۳۱۷ داوطلب شامل ۲۸۲ داوطلب مرد و ۳۵ داوطلب زن به ترتیب در دانشکده علوم و کلاس‌های مشترک برگزار شد.
همزمان با برگزاری این آزمون حجت‌الاسلام وحدانی‌نیا، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.
ضدعفونی و گندزدایی سالن‌های برگزاری آزمون، فاصله‌گذاری اجتماعی در محل نشست داوطلبان، رعایت مسائل بهداشتی و پروتکل‌های اعلامی از سوی ستاد کرونا، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، نصب بنرهای راهنما و توصیه‌های بهداشتی در محوطه و استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک بخشی از موارد انجام شده جهت برگزاری این آزمون‌ در فضای سالم و بهداشتی است.