استخر ذخیره آب دانشگاه بیرجند به بهره‌برداری رسید

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۰۲۵۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
استخر ذخیره آب دانشگاه بیرجند با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.
استخر ذخیره آب دانشگاه بیرجند به بهره‌برداری رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با حضور معاون وزیر علوم و هیأت همراه در دانشگاه بیرجند، استخر ذخیره آب پردیس شوکت آباد دانشگاه بیرجند به بهره‌برداری رسید.
این استخر ذخیره آب با هزینه 500 میلیون تومان از محل درآمدهای اختصاصی و ردیف های ابلاغی وزارت علوم با ظرفیت هزار مترمکعب افتتاح شد. پروژه استخر ذخیره آب از سال 1399 آغاز و در سال 1401 به بهره‌برداری رسید. استخر ذخیره آب دانشگاه به منظور جمع آوری آب‌های سطحی و آب تصفیه فاضلاب خاکستری و همچنین استفاده از چاه آب افتتاح شد.
همچنین معاون وزیر علوم با همراهی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی و رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از معاونین و مدیران از پروژه در حال اجرای المان و بوستان شهدای گمنام دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
در ادامه دکتر خطیبی از پروژه سردرب و تکمیل حصار ضلع شمالی و زمین چمن پردیس دانشگاه بیرجند بازدید به عمل آورد.