۱۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۰۴۱۲ اخبار ستادی
دکتر ابوالفضل اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند به همراه جمعی از مدیران این حوزه با مهندس جرجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی امکانات و دستاوردهای دانشگاه بیرجند معرفی شد.
در این دیدار امکانات آزمایشگاهی دانشگاه بیرجند برشمرده شد و درخواست معرفی امکانات آزمایشگاهی دانشگاه بیرجند به صاحبان صنعت و معدن از مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ارائه شد.
همچنین در این نشست در مورد انعقاد قراردادهای پژوهشی و همکاری متقابل و تأثیر دانشگاه در صنعت و اثرگذاری در جامعه و صنعت بحث و تبادل نظر شد. مقرر شد مهندس جرجانی در آینده نزدیک از امکانات و دستاوردهای دانشگاه بازدید به عمل آورد.