برگزاری جشن هفته وحدت

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۰۴۵۰ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جشن هفته وحدت همزمان با شب میلاد رسول گرامی اسلام(ص) و امام صادق(ع) در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جشن هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، جشن هفته وحدت به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و همزمان با شب میلاد رسول گرامی اسلام(ص) و امام صادق(ع) شامگاه پنجشنبه 21 مهر1401  با حضور دکتر احمد لامعی رئیس دانشگاه بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر حسین فرزانه پور معاون فرهنگی و اجتماعی در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند با اشاره به حدیث «طوبی لمن حسن مع الناس خلقه» (خوشال به حال کسی که اخلاق نیکو داشته باشد) به بیان پیامدها خوش‌اخلاقی پرداخت و گفت: بخشوده شدن گناهان،افزایش رزق و روزی، سنگینی ترازوی اعمال در قیامت ، عمر طولانی و محبوبیت از جمله آثار خوش اخلاقی است.
اجرای سرود، برگزاری مسابقه، اجرای تئاتر از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.