کاشت درختان مثمر در دانشگاه بیرجند

۲۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۰۴۸۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
با حضور رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از رؤسا و مدیران، صبح امروز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ درختان مثمر زیتون، در جنب سازمان مرکزی و آزمایشگاه فلاحی کاشته شد.
کاشت درختان مثمر در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، درختان مثمر زیتون در جنب ساختمان سازمان مرکزی و آزمایشگاه فلاحی با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و همراهی حجت الاسلام حجازیان، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خراسان جنوبی و حجت الاسلام مرادی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند و دکتر مهدی جهانی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست کاشته شد.
درختان زیتون کاشته شده در این محل به منظور صرفه جویی در مصرف آب بصورت قطرهای آبیاری خواهند شد.
شایان ذکر است که در ادامه این پروژه درختان مثمر شامل زیتون، انار و توت در فضای در حال آماده‌سازی جنب خوابگاه پسران و دانشکده هنر  نیز کشت خواهند شد.

آخرین ویرایش۲۴ مهر ۱۴۰۱