برگزاری کارگاه آموزشی تعارض والد-فرزند ویژه والدین دانشجویان دانشگاه بیرجند

کارگاه آموزشی «تعارض والد-فرزند» با تدریس دکتر محمدرضا اسدی یونسی، استادیار گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۲۶ مهر ماه ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی در سالن شهدای دانشجو واقع در پردیس شهدا دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

کارگاه تعارض والد-فرزند با مقدمه‌ای از تعارض، تعریف و مصادیق آن در انواع ارتباط آغاز گردید. سپس مدرس کارگاه، دکتر اسدی یونسی به دو جنبه فراوانی و شدت تعارض پرداختند. همچنین، از شرکت‌کنندگان خواسته شد به طور شفاهی یا کتبی بگویند با فرزندشان بر سر چه مسائلی تعارض دارند. سپس دکتر اسدی یونسی به بررسی تعارضات پرداختند. در ادامه پنج سبک حل اختلاف و تعارض توضیح داده شد و بهترین سبک معرفی گردید. ضمناً، کتاب‌های «ارتباط بدون خشونت، زبان زندگی» اثر مارشال بی.روزنبرگ و «فرهنگ تفاهم شیوه‌های صحیح برقراری ارتباط با فرزندان» اثر تامس گوردون جهت مطالعه والدین معرفی گردید.

با توجه به استقبال والدین، مقرر گردید کارگاه تعارض والد- فرزند در هفته‌های آینده ادامه داشته باشد.

علاقه‌مندان جهت شرکت در دوره «تعارض والد-فرزند» با شماره 05631025321 خانم نادری تماس حاصل فرمایند.

نظر شما :