دادستان خراسان جنوبی از شهرک فرهیختگان بازدید کرد

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۰۵۶۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دادستان خراسان جنوبی روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ از شهرک فرهیختگان دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
دادستان خراسان جنوبی از شهرک فرهیختگان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین نسائی، دادستان خراسان جنوبی در بازدید از شهرک فرهیختگان که با حضور اعضای هیأت اجرایی و رئیس اداره امور حقوقی دانشگاه برگزار شد در جریان روند ساخت و ساز، واگذاری، نظارت قانونی و امکانات شهرک فرهیختگان قرار گرفت.
دادستان خراسان جنوبی در ادامه این بازدید، ضمن ارائه پیشنهاداتی برای حل مشکلات این شهرک، قول مساعد برای تسریع رفع موانع داد.
شایان ذکر است؛ در ادامه پیگیری مسائل این شهرک، جلسه‌ای با حضور رئیس دانشگاه بیرجند و اعضای هیأت امنا مسجد امام علی(ع) شهرک فرهیختگان، اعضای هیأت اجرایی و ساکنان شهرک شامگاه یکشنبه 24 مهر 1401 در محل مسجد حضرت امام علی(ع) برگزار شد.