حضور دانشگاه بیرجند در نمایشگاه ملزومات خانه و صنایع دستی

۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۰۶۲۸ اخبار ستادی
زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند به عنوان مرکزی پیش‌ران و پیشگام در زمینه صنایع دستی خلاقانه و نوآورانه با ۹ هسته نوآور از ۱۹ لغایت ۲۶ مهر ۱۴۰۱ در این نمایشگاه حضور داشت.
حضور دانشگاه بیرجند در نمایشگاه ملزومات خانه و صنایع دستی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نمایشگاه هدایا، سوغات، ملزومات خانه و خانواده با محوریت صنایع دستی در محل نمایشگاه بین المللی شهر بیرجند برگزار شد.
هسته های خلاق زیست بوم در این نمایشگاه اقدام به ارائه و فروش دست سازه‌های خود کردند. واحد‌های باسمه چی، گرین لایف، آریسام، ری را، لیا، رونو سرامیک، گالری، شاهو، پژوهشگران مبتکر فروزان باقران و تیم منتخبی از دانشکده هنر نمایندگان دانشگاه بیرجند در این نمایشگاه بوده‌اند که با توجه به استقبال پر شور مردم، عملکرد مناسبی هم در زمینه ارائه دست سازه ها و فروش محصولات داشته‌اند.