جلسه معارفه دانشجویان نوورود پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید.

۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۰۶۴۰ اخبار دانشکده

جلسه معارفه دانشجویان نوورود پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز یکشنبه ۱۴۰۱/۰۸/۰۱ ساعت ۱۲ با حضور هیأت رئیسه پردیس و مدیران گروه های آموزشی در محل سالن آمفی تئاتر پردیس برگزار گردید. در این جلسه دکتر جهانی ریاست پردیس ودکتر محمودی معاون آموزشی پردیس ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان نوورود به معرفی امکانات و بخش های مختلف پردیس پرداختند. و راهنمایی لازم در این خصوص را برای دانشجویان ارائه نمودند.

در ادامه دکتر بهدانی توصیه هایی برای دانشجویان نوروود ارائه دادند و در پایان سیدامیر حسین حسینی، سرپرست مربیان همتای پردیس با بیان تجربیات خود به عنوان مربی همتای دانشگاه ، توضیحاتی در خصوص مسائل مربوطه ارائه نمودند.