همزمان با هفته فرهنگ دانشگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه انجام شد؛

افتتاح بازارچه تولیدات دانشجویی در دانشگاه بیرجند

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۱۱۶۷ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
همزمان با هفته فرهنگ دانشگاهی، بازارچه تولیدات دانشجویی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه امروز یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ در محل سالن امید افتتاح شد.
افتتاح بازارچه تولیدات دانشجویی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آثار و دستاوردهای دانشجویان دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه بیرجند در بازارچه تولیدات دانشجویی افتتاح شد.
در این بازارچه 60 میز، مصنوعات چوبی، فلزی، زیورآلات، رزین، تابلوهای نقاشی، معرق، تذهیب، ملزومات عفاف و حجاب، سفارشات جواهرات، کتاب، پته و گلیم و آیینه کاری  را عرضه می‌نمایند.
حضور میز آثار ناشنوایان، میز آثار دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و سپیده کاشانی و  محصولات تعاونی صندوق خرد روستای شکراب،کانون هنرهای تجسمی و انجمن علمی صنایع دستی و هنر اسلامی از دیگر بخش‌های این نمایشگاه است.
علاقمندان برای بازدید و خرید محصولات می توانند از روز یکشنبه 29 آبان لغایت چهارشنبه 2 آذرماه جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر از ساعت 9 تا 13 و 16:30 تا 19 به سالن امید دانشگاه بیرجند مراجعه نمایند.  شایان ذکر است؛ بازدید از این بازارچه برای عموم آزاد است.
همچنین، همزمان با برپایی این بازارچه، جشنواره غذاهای محلی با رقابت ۵۵ شرکت کننده دانشجو در همین محل برگزار خواهد شد.