برگزاری اردوی آموزشی بازی سازی رایانه‌ای در دانشگاه بیرجند

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۱۱۶۸ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
اردوی آموزشی بازی سازی رایانه‌ای با همکاری دانشگاه بیرجند، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی به مدت ۵ روز از ۲۶ آبان تا ۳۰ آبان ماه جاری برگزار می‌شود.
برگزاری اردوی آموزشی بازی سازی رایانه‌ای در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اردوی آموزشی بازی سازی رایانه ای (بوت کمپ بازی سازی) با رویکرد حمایت از کشف استعدادهای ناشناخته با حضور اساتیدی از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.
این رویداد شامل 50 ساعت آموزش فشرده بازی‌سازی با حضور مربیان حوزه فنی بازی‌سازی است و به شرکت‌کنندگان در آن گواهینامه بازی‌سازی ارائه می‌شود.
شرکت‌کنندگان در این اردو پس از اتمام فرآیند آموزش‌ها در حوزه‌ فنی و تشکیل تیم، در قالب مسابقه بازی‏‌سازی (گیم‌جم) به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
در این رویداد  50 شرکت کننده در 8 تیم به مدت 5 روز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.