افتخارآفرینی دانشجوی دانشکده هنر در دهمین جشنواره ملی رویش

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۱۲۲۱ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دانشجوی رشته هنر اسلامی دانشگاه بیرجند در بخش آثار فردی- صنایع دستی و مصنوعات چوبی حائز رتبه دوم و در بخش آثار فردی- استعداد کانونی و اجرای برنامه‌های خلاقانه هنری حائز رتبه نخست دهمین جشنواره ملی رویش شد.
افتخارآفرینی دانشجوی دانشکده هنر در دهمین جشنواره ملی رویش

به گزارش روابط عمومی و  اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، سیده آمنه منصوری مهریان، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته هنر اسلامی دانشگاه بیرجند و دبیر کانون هنرهای تجسمی دانشگاه در بخش آثار فردی- صنایع دستی و مصنوعات چوبی حائز رتبه دوم و در بخش آثار فردی- استعداد کانونی و اجرای برنامه های خلاقانه هنری حائز رتبه نخست دهمین جشنواره ملی رویش شد.
دهمین جشنواره ملی رویش با معرفی کانون‌های برتر فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی در شیراز به کار خود پایان داد.
دهمین جشنواره ملی رویش 23 لغایت 25 آبان ماه به میزبانی دانشگاه شیراز و با حضور مدیران،کارشناسان و فعالان فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.