برگزاری کارگاه آموزشی راهبردهای یادگیری (مدیریت استرس و افزایش تمرکز)

کارگاه آموزشی «راهبردهای یادگیری (مدیریت استرس و افزایش تمرکز)» ویژه دانشجویان با تدریس خانم راضیه ملکوتی، مشاور تحصیلی مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند، روز یکشنبه 29 آبان‌ماه 1401، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و با همکاری انجمن علمی شیمی به مدت 2 ساعت در سالن سمعی بصری ساختمان شهدای 16 آذر برگزار گردید.

خانم ملکوتی در این کارگاه در ارتباط با اضطراب، اضطراب امتحان، نشانه‌های رفتاری و عوامل مؤثر بر آن صحبت کردند. همچنین به طور مفصل به بررسی مشکلات شایع در بین دانشجویان از جمله اهمال کاری و کمالگرایی که منجر به اضطراب امتحان می‌گردد پرداختند و راهبردهای غلبه با آن‌ها از جمله مدیریت زمان و ماتریس آیزنهاور، قانون PARETO و تکنیک GTD  را توضیح دادند. خانم ملکوتی در ادامه به عوامل کاهش دهنده اضطراب پرداختند. در انتها نیز چند کتاب جهت مدیریت اضطراب پیشنهاد گردید. لازم به ذکر است این کارگاه به صورت تعاملی برگزار گردید و دانشجویان در طی کارگاه سؤالات و نظرات خود را بیان می‌کردند.

نظر شما :