دوازدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۲۱۲۳۳ اخبار دانشکده

دوازدهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۱۴۰۱/۰۸/۳۰ ساعت ۱۲ در دفتر ریاست پردیس برگزار گردید.

در این جلسه که با توجه به نزدیک شدن هفته پژوهش بیشتر به مباحث پژوهشی اختصاص داشت دکتر جهانی رئیس پردیس ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور اعضای شورا، به برگزاری هرچه بهتر و پربار تر برنامه های این هفته اشاره داشتند، و از تلاش های دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس و همکاران این حوزه در برنامه ریزی این هفته تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس ضمن اشاره به اینکه فراخوان اعلام سخنرانیهای مربوط به هفته پژوهش در اواخر مهرماه انجام شده است برنامه سخنرانیها و کارگاههای مربوط به این هفته را اعلام کردند. ایشان خاطرنشان کردند که هفته پژوهش از ۱۲ تا ۱۸ آذر ماه اعلام شده است ولی به دلیل تراکم برنامه ها هفته قبل و بعد از این بازه نیز به این امر اختصاص یافته است. معرفی دانشجویان برتر پژوهشی نیز از دیگر مواردی بود که توسط ایشان اعلام گردید.

در پایان نیز دکتر نوعی مسئول کارافرینی پردیس کارگاه هایی که در هفته پژوهش مقرر گردیده برگزار شود را اعلام نمودند.