برگزاری جلسه‌ی مجازی آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ ویژه رشته‌‌ گیاه‌پزشکی

جلسه‌ی مجازی آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد 1402 ویژه‌ی رشته‌ی گیاه‌پزشکی با حضور مهندس محمد حجتی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد بیماری‌شناسی گیاهی دانشگاه تهران و رتبه 3 در کنکور کارشناسی‌ارشد، مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند، روز پنج‌شنبه 3 آذر ماه 1401، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و مربیان همتا، به مدت یک ساعت و نیم در فضای سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

مهندس حجتی، مباحث خود را با طرح این سؤال که «آیا کارشناسی‌ارشد خوب است یا بد» شروع کردند و ضمن شنیدن نظرات دانشجویان، در مورد فواید ادامه‌ی‌ تحصیل در مقاطع بالاتر صحبت کردند. در ادامه درباره‌ی رشته‌‌ی گیاه‌پزشکی و گرایش‌های آن، فرصت‌های شغلی رشته، نحوه‌ی مطالعه و خلاصه‌برداری از دروس توضیح دادند. در پایان ضمن بیان نکات کلیدی قبل و هنگام کنکور و معرفی منابع مطالعاتی برای کنکور کارشناسی‌ارشد، بر روی انتخاب مسیر درست در زندگی و داشتن انگیزه و تلاش برای رسیدن به آن تأکید کردند.

نظر شما :