برگزاری کارگاه آموزشی «معرفی دانشگاه و رشته‌های تحصیلی پردیس مهندسی» ویژه دانش‌آموزان پایه یازدهم رشته ریاضی

کارگاه آموزشی «معرفی دانشگاه و رشته‌های تحصیلی پردیس مهندسی» ویژه دانش‌آموزان پایه یازدهم رشته ریاضی با تدریس دکتر هادی فرهادیان و دکتر سعید یوسفی اعضای هیات علمی گروه معدن دانشگاه بیرجند، روز یکشنبه 6 آذر ماه 1401، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و با همکاری پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند، به مدت 2 ساعت در دبیرستان دوره دوم پسرانه نمونه دولتی آیت الله خامنه‌ای بیرجند برگزار گردید. در این کارگاه مباحثی از جمله چرایی تحصیل در رشته ریاضی، مزایای تحصیل در دانشگاه بیرجند، معرفی مختصر رشته‌های موجود در پردیس مهندسی، معرفی کامل رشته مهندسی معدن، جایگاه رشته مهندسی معدن در ایران و آینده شغلی این رشته بیان شد. کارگاه به صورت تعاملی برگزار گردید و به سؤالات دانش‌آموزان پاسخ داده شد.

نظر شما :