جشن ولادت حضرت زینب «س» و روز پرستار در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۱۴۸۰ اخبار ستادی
جشن ولادت حضرت زینب «س» با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه شامگاه ۹ آذر ۱۴۰۱ به همت هیأت محبان المهدی «عج» در سلف مرکزی برگزار شد.
جشن ولادت حضرت زینب «س» و روز پرستار در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جشن ولادت حضرت زینب «س» حجت الاسلام والمسلمین مرادی در این مراسم به تبیین ویژگی‌های حضرت زینب (س) پرداخت و یکی از مهمترین ویژگی‌های حضرت در کربلا و اسارت نگاه زیبا  داشتن نسبت به  مسایل دانست.
همچنین معاون نهاد رهبری دانشگاه  گفت: زیبانگری در اصلاح نگاه ما، روابط ما با دیگران و مهمترین انگیزه برای پرداختن به کارهای خوب بسیار موثر است وگفت: زیبا دیدن به معنای ساده لوحی نیست.
تکریم و تقدیر از خانواده مرحوم محمدرضا فخر از فعالین جامعه پزشکی که در ایام کرونا به رحمت خدا رفت از جمله برنامه‌های این مراسم بود.
درضمن مدیحه سرایی و مولودی خوانی ، پخش کلیپ ، اجرای گروه سرود مصباح ، اجرای گروه هنری انعکاس و برگزاری مسابقات متنوع، وهمچنین قرعه کشی دو کمک هزینه سفر به مشهد مقدس بین همه حضار و قرعه کشی بین نام های زینب  از دیگر برنامه‌های این جشن بود.