برگزاری کارگاه آموزشی «چگونه در یک موقعیت ارتباط خوبی برقرار کنیم؟»

کارگاه آموزشی «چگونه در یک موقعیت ارتباط خوبی برقرار کنیم؟» با تدریس دکتر محمد علی طالبی، دکتری جامعه شناسی فرهنگی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور بیرجند، روز چهارشنبه 9 آذر ماه 1401، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، به مدت 2 ساعت در اتاق سیمنار دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدا دکتر طالبی از شرکت‌کنندگان خواستند خودشان را معرفی کنند و کارگاه را با یک سؤال در ارتباط با تفاوت گفت و گو، مجادله و بحث شروع کردند. دکتر طالبی پس از شنیدن نظرات شرکت‌کنندگان به بیان سرفصل کارگاه پرداختند و کتاب کوچک گفت و گو تالیف مرسده صادقی را معرفی کردند. در ادامه ده مهارت گفت و گو به تفصیل بیان شد. دکتر طالبی در این کارگاه با استفاده از نقاشی، بازی، کتاب‌خوانی و تعامل مهارت‌های مورد نیاز برای یک گفت و گو خوب از جمله؛ احترام کامل، گشودگی ذهنی، از دل سخن گفتن، پرهیز از شتاب، تعلیق باورها، جانب داری سازنده، جویایی و ناظر بر خویشتن بودن را به شرکت‌کنندگان آموزش دادند.

این کارگاه مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت و مقرر شد در زمان دیگری برای سایر علاقه‌مندان برگزار گردد.

نظر شما :