برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس شعبه بانک تجارت دانشگاه بیرجند

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۱ کد : ۲۱۵۴۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم تودیع و معارفه رئیس شعبه بانک تجارت دانشگاه بیرجند با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، علیرضا حاتمی اصل، مدیر شعب بانک تجارت خراسان جنوبی  امروز یکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس شعبه بانک تجارت دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تودیع و معارفه رئیس شعبه بانک تجارت دانشگاه بیرجند، با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، علیرضا حاتمی‌اصل، مدیر شعب بانک تجارت خراسان جنوبی ، مهدی شهاباد، معاون اداری و مالی بانک تجارت، مهدی محمدنژاد، رئیس حوزه حراست بانک تجارت، احمد تنها، مسئول روابط عمومی و بازاریابی و مهدی نباتی رئیس اسبق شعبه بانک تجارت و سید حسین حسینی، رئیس شعبه بانک تجارت در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
همچنین دکتر لامعی در این مراسم از حمایت و پشتیبانی بانک تجارت قدردانی کرد و ضمن تشکر از رئیس اسبق شعبه بانک تجارت، برای رئیس جدید این بانک آرزوی موفقیت نمود.
در این مراسم، حکم سیدحسین حسینی به عنوان رئیس شعبه بانک تجارت دانشگاه اهداء شد.