براساس اعلام رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی؛

سه دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی بنیاد نخبگان معرفی شدند

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۱۵۷۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی طی نامه‌های جداگانه‌ای، سه دانشجوی دانشگاه بیرجند را به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی بنیاد نخبگان معرفی کرد. پیش از این نیز سه دانشجوی دیگر دانشگاه به عنوان برگزیدگان این طرح معرفی شدند. تاکنون ۶ دانشجوی دانشگاه بیرجندبه عنوان برگزیدگان این طرح معرفی شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بنیاد نخبگان خراسان جنوبی سه دانشجوی دانشگاه بیرجند را به عنوان برگزیدگان نهایی طرح شهید وزوایی اعلام کرد. در اجرای آیین‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی و شیوه‌نامه اجرایی آن در طرح شهید وزوایی (سال تحصیلی 1401-1400) فهرست دانشجویان دانشگاه بیرجند پس از راستی‌آزمایی مدارک ارسالی، به عنوان برگزیده نهایی معرفی شدند.
براین اساس، سعید سعیدی‌نیا، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق، ایمان صفاری دانشجوی مقطع دکتری در مجموعه تربیت بدنی و علوم ورزشی و اسماعیل نبی‌زاده دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در رشته برنامه ریزی درسی به‌عنوان برگزیدگان این طرح هستند.
پیش از این نیز طی اعلامی از سوی این بنیاد، مجید هادی، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق، علیرضا شهریاری، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک و مهرداد روحانی، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق به‌عنوان برگزیدگان نهایی طرح شهید وزوایی معرفی شدند.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای دانشجویان برگزیده در این طرح، آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها را خواستار است.