برگزاری کارگاه آموزشی «تعامل مطلوب با دانشجویان» ویژه کارکنان حراست دانشگاه‌های استان و مدیران حوزه امور دانشجویی

کارگاه آموزشی «تعامل مطلوب با دانشجویان» ویژه کارکنان حراست دانشگاه‌های استان و مدیران حوزه امور دانشجویی با حضور دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی و دکتر هادی صمدیهء، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی با تدریس دکتر محمد علی طالبی، دکتری جامعه‌شناسی فرهنگی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور، روز دوشنبه 14 آذر ماه 1401، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، به مدت 2 ساعت در سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار گردید.

در ابتدا دکتر موسوی، ضمن خیر مقدم به شرکت‌کنندگان در ارتباط با نقش حراست در دانشگاه صحبت کردند. دکتر صمدیه نیز، به اهمیت نقش کارکنان در سلامت روان دانشجویان اشاره کردند. سپس دکتر طالبی گفت و گوی خود را با سؤالی از شرکت کنندگان در ارتباط با اینکه آیا خشم یک هیجان است یا رفتار شروع کردند. در ادامه خشم به عنوان یک هیجان به طور مفصل توضیح داده شد. ابعاد خشم از جمله؛ بعد رفتاری، فیزیولوژیک، شناختی و کارکردی، نحوه کنترل خشم، سه روش معمول کنترل خشم، مراحل کنترل خشم، نکات مهم در کنترل خشم و شیوه‌های مؤثر کنترل این هیجان از جمله مواردی بود که در این کارگاه به تفصیل بیان گردید.

نظر شما :