برگزاری کارگاه آموزشی «مهارت‌های زندگی خوابگاهی» در خوابگاه صدف

کارگاه آموزشی حضوری «مهارت‌های زندگی خوابگاهی»، با تدریس دکتر فاطمه طاهرپور، عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه بیرجند، روز یکشنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۱، ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۲، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی در گروه علوم تربیتی، کانون همیاران سلامت روان و با حضور مددکار خوابگاه، در محل نمازخانه خوابگاه صدف ۳ برگزار گردید.

در این کارگاه ابتدا دکتر طاهرپور، به تعریف مفهوم زندگی خوابگاهی و چگونه روبرو شدن با چالش‌های این مرحله از زندگی پرداختند و سپس درباره‌ی نکاتی که دانشجویان در خوابگاه باید رعایت کنند، صحبت نمودند. در پایان نیز به طور مفصل مهارت‌های زندگی خوابگاهی (از جمله مهارت زندگی گروهی و خودشناسی) را توضیح دادند. این کارگاه به‌صورت تعاملی برگزار شد و دکتر طاهرپور به سؤالات دانشجویان پاسخ دادند.

نظر شما :