برگزاری سخنرانی با موضوع تحلیل محتوا و ساختار شمایل حضرت مریم (س) در نقاشی‌های کلیسای وانک

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۱۹۶۴ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، به مناسبت هفته پژوهش گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن‌های علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان دانشکده هنر با چگونگی تحلیل تصویر، اقدام به برگزاری سخنرانی با موضوع بررسی شمایل شناسانه ی نقاشی های دیواری با محوریت حضرت مریم (س) در کلیسای وانک نمود. این سخنرانی توسط  فاطمه گنجعلی دانشجوی کارشناسی ارشد هنر اسلامی دانشگاه بیرجند) در تاریخ 21 آذرماه 1401 برگزار شد.

کلیسای وانک یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان واقع در منطقه جلفاست. اهمیت کلیسای وانک به اندازه‌ای است که بیشتر دانشنامه‌های شناخته شده جهانی، مدخلی را به آن اختصاص داده‌اند و امروزه گردشگران آن را جزو 8 جاذبه ی مهم اصفهان می دانند. بیشتر دیوارنگاره‌های این کلیسا مضامینی از انجیل مقدس دارد و تصاویری از بدو تولد تا عروج حضرت عیسی مسیح بر آن‌ها نقش بسته است. شایان ذکر است مسئول برگزاری این نشست، خانم سیده آمنه منصوری مهریان دانشجوی کارشناسی ارشد هنر اسلامی و دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش (دکتر آرزو پایدارفرد) و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۲۷ آذر ۱۴۰۱