بازدید دانشجویان رشته فرش از خانه اعتمادی نیا

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۱۹۶۶ اخبار دانشکده
بازدید دانشجویان رشته فرش از خانه اعتمادی نیا

به گزارش دانشکده هنر، دانشجویان رشته فرش، روز شنبه 19 آذر ماه، از مجموعه‌ی فرهنگی خانه اعتمادی نیا، مرکز نساجی سنتی خراسان جنوبی بازدید کردند و با دستگاه های بافندگی و چگونگی چله کشی و بافت پارچه های مختلف و بافت گلیم آشنا شدند. در این بازدید ،خانم ذاکریان مدیر مجموعه و خانم خراشادی از مدرسان هنر توبافی در خصوص هنر اصیل پارچه بافی سنتی بیرجند یا توبافی توضیحات مفیدی ارائه کردند. مرکز نساجی سنتی خراسان جنوبی خانه اعتمادی نیا، یکی از بناهای تاریخی بیرجند متعلق به دوره قاجاریه است. این مکان در حال حاضر تبدیل به موزه مردم شناسی و مرکز نساجی سنتی استان شده است که با دایر بودن بیش از 10 دستگاه بافت پارچه و گلیم و پلاس فعالیت میکند.

شایان ذکر است این بازدید به سرپرستی خانم ها حسامی و پایدارفرد، مدرسان دروس آشنایی با هنرهای سنتی و شناخت طرح و نقش گلیم برگزار شد.