بازدید خیّر دانشگاه ساز از نمایشگاه آثار هنری دانشجویان دانشکده هنر

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۱ کد : ۲۴۴۶۹ اخبار برگزیده
مهندس علی اکبر فلاحی مالکِ مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد و خیّر دانشگاه ساز به همراه مهندس علیرضا صمدزاده مدیرعامل بنیاد حامیان و محمد احسانبخش عضو بنیاد حامیان دانشگاه، چهارشنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۲ از نمایشگاه کلک خیال بازدید به عمل آوردند.
بازدید خیّر دانشگاه ساز از نمایشگاه آثار هنری دانشجویان دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس علی اکبر فلاحی مالکِ مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد و خیّر دانشگاه ساز به همراه مهندس علیرضا صمدزاده مدیرعامل بنیاد حامیان و محمد احسانبخش عضو بنیاد حامیان دانشگاه، چهارشنبه 7 تیرماه 1402 از نمایشگاه کلک خیال بازدید به عمل آوردند. در طی این بازدید اساتید دروس توضیحاتی نسبت به فرآیند اجرای کار، تکنیک ها و متریال مورد استفاده در  آثار ارائه کردند.
مهندس علی اکبر فلاحی در جریان بازدید بیان کرد: آماده همکاری‌های مشترک برای توسعه بخش‌های مختلف دانشکده هنر و استفاده بیشتر از قابلیت های دانشجویان و این دانشکده می‌باشد.
در پایان این مراسم به رسم یادبود و قدردانی از حمایت های خیّردانشگاه ساز، تابلوی نفیسی با تکنیک هندسه نقوش از آثار هنرمندان این نمایشگاه تقدیم مهندس علی اکبر فلاحی شد.