آغاز رقابت ۱۲ هزار و ۷۷۸ داوطلب کنکور سراسری در استان خراسان جنوبی

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۴۵۱۶ اخبار برگزیده
همزمان با آغاز نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ صبح روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲، تعداد ۲۴۹۴ داوطلب در گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه بیرجند به رقابت با یکدیگر پرداختند.
آغاز رقابت ۱۲ هزار و ۷۷۸ داوطلب کنکور سراسری در استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نوبت دوم آزمون سراسری سال 1402 در گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز چهارشنبه 14 تیرماه 1402 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بیرجند آغاز شد. در این رقابت 2494 داوطلب شامل 1320 نفر زن و 1174 مرد در پردیس علوم، پردیس مهندسی، پردیس علوم رفتاری، دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند. کنکور سراسری در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی نیز برگزار می‌شود.
در نوبت دوم آزمون سراسری، در استان خراسان جنوبی تعداد 12778 داوطلب به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که از این تعداد 5746 داوطلب در دانشگاه بیرجند در آزمون شرکت می‌کنند.
داوطلبان صبح چهارشنبه در گروه‌‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی و بعدازظهر چهارشنبه در گروه هنر، صبح پنجشنبه در گروه‌ علوم تجربی و بعدازظهر پنجشنبه در گروه زبان خارجی به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

آخرین ویرایش۱۴ تیر ۱۴۰۲