در جلسه رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شد:

بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش روی دانشگاه

۱۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۵ کد : ۲۵۰۲۷ اخبار برگزیده
همزمان با حضور رئیس دانشگاه در تهران، دکتر لامعی، با دکتر خواجه سروی، رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر الهیار ترکمن، معاون امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه و مهندس شفیعی، معاون عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش روی دانشگاه دیدار کرد.
بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش روی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار رئیس دانشگاه با رئیس و معاونان امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور که برای بررسی به منظور بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش روی دانشگاه انجام شد گزارش‌های مختلفی از ظرفیت‌ها و چالش‌های دانشگاه توسط دکتر لامعی ارائه شد. در ادامه رئیس دانشگاه، مستندات مستدلی از مشکلات دانشگاه در تأمین اعتبار تغذیه دانشجویی در سال تحصیلی جدید را ارائه کرد. پس از گزارش‌های رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر خواجه سروی، رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور قول مساعد در افزایش تخصیص ماهانه دانشگاه را داد.

آخرین ویرایش۱۵ شهریور ۱۴۰۲