انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه به سمت مشاور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی

۲۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۴ کد : ۲۵۰۶۵ اخبار دانشکده‌ها
با صدور حکمی از سوی سرپرست سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی، دکتر دیدارخواه، عضو هیأت علمی دانشگاه به سمت مشاور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی در امور پژوهشی دام و طیور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در حکم انتصاب دکتر دیدارخواه به سمت مشاور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی در امور پژوهشی دام و طیور آمده است؛ نظر به دانش، تجربه و سوابق ارزنده کاری شما به موجب این حکم به سمت مشاور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی در امور  پژوهشی دام و طیور منصوب می‌گردید.
دکتر دیدارخواه همچنین مشاور و عضو اتاق فکر معاونت آموزشی، فنی و  پژوهشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور می‌باشد.