بیانیه دانشگاه بیرجند در محکومیت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی کودک‌کش به بیمارستان المعمدانی غزه

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۵۴۴۶ اخبار برگزیده

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَنِ ٱلرَّحیمِ
«إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ»

(آیه 13 سوره احقاف)

این ایّام، سرزمین مظلوم فلسطین و مردم مسلمان بی‌پناه غزّه، آماج گلوله‌های کینه‌ی نابخردانی است که حرمت انسانیّت و وجدان را لگدمال چکمه‌های ظلم و بیداد ساخته و با حملات وحشیانه خود، کودکان، زنان، دانش‌آموزان و مجروحان بیمارستان‌ها را قتل‌ و عام می‌کنند تا به خیال خام خود، پاره تن اسلام و سرزمین پیامبران و قبله‌گاه مسلمانان را به یوغ مطامع شیطانی صهیونیسم درآورند. بی‌شکّ، این نژادپرستان بی‌هویّت، بیماردلانی هستند که تحقّق آمال و آرزوهایشان را در زورگویی و نسل‌کشی و آوارگی ملّت فلسطین جستجو می‌کنند. در حالی ‌که باید بدانند تداوم این جنایات غیر انسانی و غیر اخلاقی، بیداری همه‌ی وجدان‌های انسان‌های آزاده جهان را به‌دنبال داشته و خشم و غیرت مسلمانان، همچون طوفانی بنیان‌برافکن، تارهای عنکبوتی پوسیده‌ی نظام صهیونیسم پلید را در هم خواهد پیچید و هستی آن‌ها را برای همیشه در گور ذلّت و خواری دفن خواهد نمود. آزادی فلسطین و قدس شریف آرمان مشترک همه مسلمانان جهان است. بنابراین بر همه ماست که با تمامی وجود و امکانات، از ملّت و مجاهدان نستوه فلسطین بویژه مردم مظلوم غزّه حمایت نماییم و ایمان داشته باشیم که طلوع فجر پیروزی نزدیک است. ما اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بیرجند، حمایت همه‌جانبه خود را از آرمان و جهاد مقدّس ملّت شریف فلسطین، تا آزادی همه سرزمین‌های مقدّس اعلام می‌داریم و جنایات غیرانسانی و خودسرانه نظام جعلی اسرائیل و استکبار جهانی را در به خاک و خون‌کشیدن مردم بی‌گناه و نسل‌کشی در غزّه، محکوم می‌کنیم و به خون شهدای این سرزمین، از خداوند بزرگ، نابودی عاجل این نژادپرست شوم و بی‌اصالت را مسألت می‌نماییم؛ إن شاء الله.

روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند