همزمان با روز دانشجو صورت پذیرفت؛

عیادت رئیس دانشگاه از دانشجوی بین الملل حادثه دیده در سانحه تصادف

۱۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۶۱۸۳ اخبار برگزیده
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه از دانشجوی بین الملل حادثه دیده در سانحه تصادف عیادت کردند.
عیادت رئیس دانشگاه از دانشجوی بین الملل حادثه دیده در سانحه تصادف

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند با همراهی دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، دکتر سیدسعید محمدی، رئیس دفتر حوزه ریاست، دکتر مجید چهکندی، مدیر دانشجویی و حسینی، معاون مدیر امور دانشجویی همزمان با روز دانشجو در روز پنجشنبه 16 آذر 1402 با حضور در منزل دانشجوی بین الملل حادثه دیده در سانحه تصادف، با وی دیدار و گفتگو کردند.
رئیس دانشگاه در این دیدار، در جریان حال عمومی و روند درمان  دانشجوی بین الملل دانشگاه قرار گرفت.
دانشجوی بین الملل دانشگاه چندی پیش در تصادف با موتور در شهر بیرجند دچار حادثه شد که با پیگیری‌های صورت گرفته توسط مسئولان دانشگاه و تلاش کادر درمان و پزشکی بهبودی یافت.