مراسم گرامیداشت روز دانشجو ویژه دانشجویان بین الملل برگزار شد

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۸ کد : ۲۶۲۲۷ اخبار ستادی
مراسم گرامیداشت روز دانشجو ویژه دانشجویان بین الملل به همت اعضای کانون دهکده، شامگاه روز شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲ در محل تالار فرهنگ، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز دانشجو ویژه دانشجویان بین الملل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم گرامیداشت روز دانشجو و تودیع و معارفه اعضای کانون فرهنگی، هنری دهکده ویژه دانشجویان بین الملل، با حضور دکتر فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اساتید و حضور پرشور دانشجویان بین الملل افغانستانی دانشگاه بیرجند، برگزار شد.
سخنرانی دکتر احمد بخشی، عضو هیأت علمی دانشگاه و استاد مشاور کانون دهکده، دکتر حسین نویدی نیا، رئیس دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه بیرجند، سخنرانی و شعر خوانی دانشجویان بین الملل، اجرای موسیقی و پخش کلیپ، از برنامه های شاخص این مراسم بود.
در این مراسم دکتر حسین نویدی‌نیا، رئیس دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو و خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود بین‌الملل ابراز امیدواری کرد که دانشجویان از فرصت تحصیل در دانشگاه بیرجند نهایت بهره‌برداری را انجام دهند. وی به فرصت‌های غنی موجود در دوران دانشجویی جهت رشد علمی و معنوی اشاره کرده و همدلی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه را مثال زدنی عنوان کرد.
در این مراسم از 14 دانشجوی نخبه بین الملل دانشگاه بیرجند تقدیر شد. همچنین ضمن تشکر از اعضای سابق، اعضای جدید کانون فرهنگی، هنری دهکده معرفی شدند.